Η ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου για την επίσκεψη Αυγενάκη

Η ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου με την πρόεδρο Νεκταρία Μανίκα- Γιαννουλάκη και τον αντιπρόεδρο Αιμίλιο Παττακό ήταν παρόντες στη συνάντηση που είχε χθες ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με τη δημοτική αρχή Χερσονήσου, τον Δήμαρχο Γιάννη Σεγκο , Αντιδημάρχους και Δημοτικούς συμβούλους του Δήμου.

Σήμερα, η ΔΗΜΤΟ, σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται στην επίσκεψη, σημειώνοντας τα εξής:

Η συζήτηση περιστράφηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν το Δήμο Χερσονήσου με το Δήμαρχο κ. Σέγκο, Αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και αρχηγούς της αντιπολίτευσης (κυρίους Μαστοράκη και Διαμαντάκη) να ενημερώνουν για τις ανάγκες του τόπου.

Παραδόθηκαν αρκετοί φάκελλοι με έργα που είναι ώριμα προς υλοποίηση και ο υπουργός υποσχέθηκε ότι θα προωθήσει όλα όσα αφορούν το υπουργείο Αθλητισμού και θα βοηθήσει και σε αυτά που αφορούν άλλα υπουργεία, ενεργώντας πέρα από υπουργός και σαν Βουλευτής Ηρακλείου.

Η σχέση του Υπουργού με τη Χερσόνησο είναι πολύ ισχυρή αφού όπως ο ίδιος ανέφερε η εκλογική του επιτυχία στον Δήμο μας ηταν σημαντική καθώς και τα ποσοστά στήριξης που έλαβε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε επίπεδο νομού ήταν τα υψηλότερα ( μαζί με τον Δημο Φαιστού).

Τώρα από θέση ευθύνης, ο Υφυπουργός δήλωσε ότι στον Δήμο Χερσονήσου θέλει και θα γίνει έργο που αφορά τον τομέα αρμοδιοτήτων του.

Ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συνεργασία και ευελπιστούμε στα καλύτερα για τον τόπο μας!

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ