Η… ανωτερότητα της Κουμουνδούρου
Το αποτέλεσμα των γαλλικών βουλευτικών εκλογών έσπευσε να σχολιάσει με ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τι μας λέει;

«Το εκλογικό αποτέλεσμα της συμμαχίας των αριστερών, σοσιαλιστικών, πράσινων δυνάμεων στον Α΄ γύρο των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική και ελπιδοφόρα εξέλιξη. Η δυναμική του NUPES δίνει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για την ανάγκη σύμπραξης των αριστερών, προοδευτικών δυνάμεων, με στόχο την ήττα του νεοφιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς και την οικοδόμηση μιας Ευρώπης της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής».

Και πού το περίεργο; ίσως αναρωτηθείτε.

Ο Ζαν-Λυκ Μελανσόν που ηγείται των γαλλικών “προοδευτικών” δυνάμεων, αναφερόμενος το 2018 στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τότε πρωθυπουργό, είχε δηλώσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «πρόδωσε τον λόγο» του λαού, «ξεπουλά την δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του». Και, επιπλέον, τον χαρακτήρισε ως “μια από τις πιο ελεεινές φιγούρες της Ευρώπης”!..

Ιδού λοιπόν ο κύριος λόγος των σημερινών πανηγυρισμών της Κουμουνδούρου, που κάνει μια ηχηρή επίδειξη της… ανωτερότητάς της.

Σχολιαστής

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content