Γιατί επιμένει ο κ. Σισαμάκης;

Επανερχόμαστε στο θέμα της δημιουργίας νέας λαϊκής αγοράς από το Δήμο Ηρακλείου, στην περιοχή του Παγκρητίου Σταδίου, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του αρμοδίου Αντιδημάρχου Γιώργου Σισαμάκη.

Επιμένει, όπως φαίνεται, ο κ. Σισαμάκης να γίνει η λαϊκή αγορά, πάνω στη λεωφόρο Κων/νου Μητσοτάκη, αφαιρουμένου του τμήματος που ανήκει στο Δήμο Μαλεβιζίου (πάλι καλά…).

Ομως, αυτό σημαίνει πως θα διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο. Και, αποκλειομένης της κυκλοφορίας στη συγκεκριμένη λεωφόρο, στερείται η δυνατότητα ταχείας μετάβασης από και προς την Αμμουδάρα!

Ερωτούμε λοιπόν τον κ. Σισαμάκη, να μας πεί πού βρήκε γραμμένο, ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε, όποτε του “καπνίσει”, να αποκλείει την κυκλοφορία από ένα δρόμο, με συνέπεια μάλιστα να επηρεάζει την εξυπηρέτηση που παρέχει ο δρόμος αυτός σε μια ευρύτερη περιοχή!

Επαναλαμβάνουμε την πρότασή μας:

Αν είναι να οργανωθεί εκεί λαϊκή αγορά, να καθοριστεί ως χώρος της ο φαρδύς δρόμος μπροστά από το Παγκρήτιο Στάδιο, που ανήκει εξ ολοκλήρου στο Δήμο Ηρακλείου και ένας αποκλεισμός του δεν θα επηρεάσει τις κυκλοφοριακές ανάγκες όπως θα συμβεί με τη λεωφ. Κων. Μητσοτάκη.

Λαϊκή αγορά λοιπόν, μπροστά από το Παγκρήτιο, με όρια, από τη μια τη λεωφόρο Νικολάου Παναγιωτάκη και από την άλλη τη λεωφόρο Κων/νου Μητσοτάκη.

Κ.Τ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

Και επειδή κάποιοι λένε πως “δεν γνωρίζουν πού είναι τα όρια των Δήμων Ηρακλείου και Μελιβιζίου, τους πληροφορούμε ότι οι δυο Δήμοι “χωρίζονται” από τη γέφυρα της φωτογραφίας μας, στη λεωφόρο Κων/νου Μητσοτάκη.

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ