Για τις απολύσεις στις Μινωικές Γραμμές

“Απολύσαμε αυτούς που δεν μας έκαναν”, μας είπε προχθές ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντ. Μανιαδάκης, απαντώντας σε ερώτησή μας αν οι πρόσφατες απολύσεις 14 υπαλλήλων της εταιρείας εντάσσονται σε κάποιους όρους που έχουν τεθεί στα πλαίσια των παρασκηνιακών διαπραγματεύσεων που διεξάγονται για το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Εμμανουέλε Γκριμάλντι από τις γραμμές της Κρήτης.

Και, ο μεν κ. Μανιαδάκης το διέψευσε, παλαιό στέλεχος όμως των Μινωικών Γραμμών που επικοινώνησε χθες μαζί μας, μας είπε ότι δεν είναι τα πράγματα σχετικά με τους απολυθέντες, όπως τα παρουσιάζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, για παράδειγμα αναφέρθηκε στην περίπτωση μιας υπαλλήλου που απολύθηκε, η οποία πριν λίγα χρόνια είχε αξιολογηθεί από ειδική επιτροπή της εταιρείας, και είχε χαρακτηρισθεί ως “πρότυπο ικανής υπαλλήλου”.

Επιπροσθέτως, η συγκεκριμένη απολυθείσα, που έχει να θρέψει ολόκληρη οικογένεια και ξαφνικά βρέθηκε στο δρόμο, βρίσκεται σε ηλικία όπου δύσκολα θα ξαναβρεί δουλειά…

Το παλαιό στέλεχος της εταιρείας, κάνει λόγο ευθέως για “μεγάλη αναλγησία της διοίκησης των Μινωικών Γραμμών”. Εμείς, απλώς μεταφέρουμε την άποψή του…

Κ.Τ.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ