Έτσι εγκαταλείπουν τα πεζοδρόμια, κύριοι;

Περνούν οι μήνες, περνούν τα χρόνια, κι ακόμα περιμένουν οι Ηρακλειώτες να λειτουργήσουν οι οπτικές ίνες που θα βελτιώσουν τις επιδόσεις των τηλεφώνων και του διαδικτύου.

Στο μεταξύ, τα συνεργεία που τις εγκαθιστούν και τις συνδέουν, κάνουν ορνιθοσκαλίσματα. Σκάβουν εδώ κι εκεί, και τις περισσότερες φορές φεύγουν και αφήνουν πίσω τους το… χάος!

Δείτε τι έκαμαν σε ένα πεζοδρόμιο της οδού Γιαμαλάκη. Ήρθε ένα συνεργείο πριν από ένα και πλέον μήνα, έσκαψε, έκανε (υποτίθεται) τη δουλειά του(;) και αποχώρησε, χωρίς να αποκαταστήσει το μαύρο χάλι που έκανε στο πεζοδρόμιο, αφού κάλυψε το χαντάκι που άνοιξε μόνο με χώμα… Ευτυχώς που δεν έβρεξε αυτές τις μέρες, γιατί θα είχε γεμίσει με λάσπες όλη η περιοχή! Επιπλέον, φρόντισε να… περιφράξει το λάκκο που άνοιξε και έκλεισε, με το κακόγουστο πλαστικό πλέγμα της φωτογραφίας.

Ερωτούμε λοιπόν την WIND, ή όποια άλλα εταιρεία ευθύνεται για την συγκεκριμένη ασχήμια: Πότε σκοπεύουν τα συνεργεία της να αποκαταστήσουν το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο και όλες τις λακκούβες και τα χαντάκια που άνοιξαν και εγκατέλειψαν;

Σχολιαστής

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content