Επίκ. Καθηγητής του ΕΜΠ ο Εμμ. Μιχ. Σταυρακάκης

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορούμαστε ότι ένας λαμπρός νέος Ηρακλειώτης επιστήμονας, ο Εμμανουήλ Μιχ. Σταυρακάκης, κατέλαβε επάξια θέση Επίκουρου Καθηγητή στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Όπως αναφέρεται στη σχετική δημοσίευση που έγινε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ο Εμμανουήλ Μιχ. Σταυρακάκης  καταλαμβάνει την οργανική θέση Καθηγητή της βαθμίδας του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία στον Τομέα “Αρχιτεκτονική Γλώσσα, Επικοινωνία και Σχεδιασμός” της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, με γνωστικό αντικείμενο: “Θεωρητική διερεύνηση και σχεδιασμός δημόσιων – ιδιωτικών χώρων και αντικειμένων”, επειδή έχει τα νόμιμα προσόντα”.

Η σημαντική αυτή αναγνώριση, απότοκος της σκληρής επιστημονικής εργασίας του φιλοπρόοδου αυτού νέου Ηρακλειώτη, μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Και κάνει δικαιολογημένα υπερήφανους τους αγαπητούς γονείς του, τον πατέρα του, γνωστό συμπολίτη πολιτικό μηχανικό Μιχάλη Σταυρακάκη και την μητέρα του ξεναγό Μαρινέλα Σταυρακάκη, το γένος Μαμαλάκη.

Συγχαίρουμε θερμά τον αγαπητό Εμμανουήλ Μιχ. Σταυρακάκη και του ευχόμαστε να συνεχίζει με την ίδια θέρμη, την ανοδική επιστημονική του πορεία.

“ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” – Αλεξάνδρα Τριγώνη

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content