Ένας στύλος της ΔΕΗ στη μέση του δρόμου

Τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, μας έστειλαν αναγνώστες μας από την περιοχή των Γουβών. Δείχνει ένα διπλό στύλο της ΔΕΗ, πάνω στον οποίο μάλιστα διακρίνεται και ένας μετασχηματιστής, να βρίσκεται ακριβώς στη μέση ενός δρόμου.

Πρόκειται για δρόμο της περιοχής των Γουβών, ανάμεσα σε ξενοδοχειακά καταλύματα και σπίτια, που οδηγεί προς τον παραλιακό δρόμο της περιοχής. Από εκεί, μετά από λίγες μέρες, θα περνούν καθημερινά δεκάδες τουριστικά λεωφορεία, κι ακόμα περισσότερα αυτοκίνητα…

Όπως και η ΔΕΗ ελπίζουμε να καταλαβαίνει, ο στύλος αυτός πρέπει να μεταφερθεί ΑΜΕΣΑ! Διαφορετικά, τις νύχτες ειδικά, θα αποτελεί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΓΙΔΑ για τους διερχομένους.

Και, ας εξηγούμαστε: Όσο ο στύλος παραμένει στη μέση του δρόμου, η ευθύνη για κάθε τυχόν ατύχημα, θα βαραίνει εξ ολοκλήρου τους υπευθύνους της ΔΕΗ.

Σχολιαστής

Υ.Γ.

Όσο για την “ποιότητα” του δρόμου, που εξυπηρετεί πλήθος οχημάτων, τι να πούμε… Είναι σε εντελώς απαράδεκτη κατάσταση! Αλλά, εδώ την ευθύνη έχει ο Δήμος Χερσονήσου, που έπρεπε να τον είχε αποκαταστήσει ΑΠΟ ΧΘΕΣ. Ό,τι δεν έκανε μέχρι τώρα, ελπίζουμε να το κάνει σήμερα, για να μη χρειαστεί να επανέλθουμε.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ