Ένας χρόνος “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”!

Η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” συμπληρώνει σήμερα ένα χρόνο ενεργού παρουσίας στο διαδίκτυο. Και αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνθεί προς όλους τους αναγνώστες μας, για να τους ευχαριστήσει για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους.

Μέσα σε χρονικό διάστημα ενός έτους, και με δεδομένο το σκληρότατο ανταγωνισμό που παρατηρείται σήμερα στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” πέτυχε ένα άθλο: Συμπεριλαμβάνεται ήδη μέσα στην πρώτη δεκάδα των ειδησεογραφικών πόρταλς της Κρήτης.

Δεν ξεχώρισε τυχαία από την πληθώρα των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”. Την ανέδειξαν τα ευαίσθητα δημοσιογραφικά αντανακλαστικά της, η απαρέγκλιτη τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, η αδιαμφισβήτητη εγκυρότητά της, η ευθύτητα και η καθαρότητα των απόψεων και των θέσεων που   υιοθετεί.

Όπως υποσχεθήκαμε από την αρχή, η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” ήρθε για να μείνει. Σήμερα όλοι έχουν αντιληφθεί πως δεν συγκαταλέγεται στους διάττοντες αστέρες, που κάνουν ξαφνικά μια ευκαιριακή διέλευση για να εξαφανισθούν στη συνέχεια. Η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” απέδειξε ήδη πως αποτελεί  μια μόνιμη, υπεύθυνη και δυναμική παρουσία στο χώρο του διαδικτύου.

Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη. Τα περιθώρια βελτίωσης της “ΝΕΑΣ ΔΡΑΣΗΣ” είναι τεράστια. Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε βήμα προς βήμα προς τα εμπρός. Λειτουργώντας πάντα στο φως, και υπηρετώντας σταθερές ηθικές αξίες.

Προς το παρόν, σας ευχαριστούμε θερμά, για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας στη “ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ”, το Φιλελεύθερο σάιτ της `Κρήτης!

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ