Δυστυχώς, τα έχουν χάσει εντελώς στην Κουμουνδούρου

Λυπούνται πολύ, όσοι προσπαθούν να διαβάσουν την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Άραγε, οι συντάκτες της ανακοίνωσης δεν βρήκαν ούτε μια αλήθεια να συμπεριλάβουν στο θλιβερό κείμενό τους; Ούτε μια σωστή και λογική κουβέντα; Πού τις βρήκαν και τις αυγκέντρωσαν όλες αυτές τις ανοησίες;

Μα, πού ζουν επιτέλους αυτοί οι άνθρωποι; Και προπαντός, πού νομίζουν πως απευθύνονται;

Ο Ελληνικός λαός τους ανέθεσε καθήκοντα αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ρόλος αυτός είναι πολύ σοβαρός, αναγκαίος και χρήσιμος.

Ειδικά σε μια κρίσιμη περίοδο όπως η σημερινή, θα μπορούσε και ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι να προσφέρει για το κοινό καλό, αντί να σαλιαρίζει και να κυνηγά τη σκιά του.

Ας προσέξουν, εκεί στην Κουμουνδούρου. Γιατί, όπως έχασαν με τα ολέθρια σφάλματά τους την κυβέρνηση, έτσι χάνουν, με μαθηματική ακρίβεια, και το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προφανώς, στόχος της “ηγετικής ομάδας” τους είναι το παλιό 4%, και έχουν βάλει ολοταχώς πλώρη προς τα εκεί… Οφείλουν τουλάχιστον αυτό να το ομολογήσουν, γιατί είναι κρίμα να απασχολούν και να ταλαιπωρούν άδικα, τα ελάχιστα σοβαρά στελέχη που τους έχουν απομείνει…

“ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ