Διπλές χαρές για τον Νικόλα και τον Φίλιππο – Γεώργιο

Μεγάλες χαρές, και μάλιστα διπλές, επεφύλαξε η χθεσινή Κυριακή στην οικογένεια του πιλότου (Κυβερνήτη της ΑEGEAN) Γιάννη Ν. Τσαϊνη και της συζύγου του Αλεξάνδρας Γ. Τριγώνη, που βάπτισαν τα δυο χαριτωμένα παιδάκια τους στην ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη.

Πολλές δεκάδες οι προσκεκλημμένοι, με πλειοψηφούντες τους συναδέλφους του Γιάννη Τσαϊνη, πιλότους, αεροσυνοδούς και προσωπικό της ΑEGEAN, ενώ στο Μυστήριο παρέστησαν επίσης πολλοί συγγενείς και φίλοι των δυο οικογενειών, που καμάρωναν τα δυο τρισχαριτωμένα νεοφώτιστα. Νονοί του Νικόλα, ο Γιώργος Μάρκογλου και η Κέλυ Χατζάκη, ενώ νονός του Φίλιππου – Γεωργίου ο Νίκος Τζορμπατζάκης.

Το Μυστήριο τέλεσε ο Ηγούμενος της ιστορικής Μονής αρχιμ. Βαρθολομαίος, τον οποίο πλαισίωναν Μοναχοί του Επανωσήφη.

Πολύ τρυφερός μπαμπάς ο Γιάννης Τσαϊνης, έτοιμος να σηκώσει στα ύψη τον Φίλιππο – Γεώργιο

 

Ακολούθησε μια εξαίρετη δεξίωση στο εντυπωσιακό Κτήμα Λυραράκη, που βρίσκεται στο Αλάγνι. Οι πολυπληθείς προσκεκλημμένοι απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα και την παραδοσιακή κουζίνα του Κτήματος, σε ένα ενθουσιώδες κλίμα χαράς και ευτυχίας.

Συγκινημένη η πανέμορφη μανούλα Αλεξάνδρα, αγκαλιάζει με στοργή τον νεοφώτιστο Νικόλα…

 

Στους υψιπετούντες γονείς των νεοφώτιστων Γιάννη Τσαϊνη και Αλεξάνδρα Τριγώνη, καθώς και στους αναδόχους, οι άνθρωποι της ΝΕΑΣ ΔΡΑΣΗΣ απευθύνουμε τις πιο θερμές ευχές μας.

Ιδιαίτερες ευχές, στους τρισευτυχισμένους παππούδες και γιαγιάδες, Νίκο και Μάρω Τσαϊνη και τον Γιώργο και Κορίνα Τριγώνη.

Κ.Τ.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content