Δήμος Μαλεβιζίου και ύδρευση

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου ζήτησε από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης την επικαιροποίηση της αρχικής μελέτης, που προέβλεπε σύνδεση του υδρευτικού δικτύου του Γαζίου με τα νερά του φράγματος Αποσελέμη.

Καλό και δίκαιο είναι, να πάρει το Μαλεβίζι όσα νερά δικαιούται, με βάση την αρχική μελέτη, από το φράγμα του Αποσελέμη.

Ακόμα καλύτερο θα είναι αν, η δημοτική αρχή του Μαλεβιζίου δημοσιοποιήσει τον σχετικό αλλά και τον γενικότερο σχεδιασμό της στο θέμα της ύδρευσης, αν βέβαια έχει κάνει κάποιο σχεδιασμό και δεν λειτουργεί αποσπασματικά.

Προς το παρόν, κανείς δεν γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτό. Είναι δε τουλάχιστον περίεργο, να κάνει σήμερα ο δήμαρχος Μαλεβιζίου μια συνάντηση που ο ίδιος χαρακτηρίζει σημαντική με τον Πρόεδρο του ΟΑΚ για θέματα ύδρευσης, και να μην έχει δίπλα του στη συνάντηση αυτή, ούτε τον πρόεδρο, ούτε τον διευθυντή ή κάποιο άλλο στέλεχος της ΔΕΥΑΜ… Εκτός κι αν ο κ. δήμαρχος δεν εμπιστεύεται τους συνεργάτες του.

Τουλάχιστον, ας ενημερώσει ο δήμαρχος το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, και κατ’ επέκταση τους Μαλεβιζιώτες, για τις όποιες σκέψεις και πρωτοβουλίες του. Στα σοβαρά θέματα, όπως είναι η ύδρευση, απαιτείται διαφάνεια και συνεργασία. Διαφορετικά αυξάνονται οι πιθανότητες να κάνει μια τρύπα στο νερό…

Κ.Τ.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ