Δεν πάνε καλά τα πράγματα στο Γάζι…

Συνάδελφοι, ενός άλλου τοπικού σάιτ, έφεραν στη δημοσιότητα ένα ακόμη “παράδοξο”, από τα όσα τουλάχιστον “περίεργα” συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Συγκεκριμένα, γράφουν (Cretalive):

 

Οι μέρες είναι πονηρές και χρειάζεται προσοχή από όλους μας, γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι αλλά να φαίνεται και… τίμια! 

Στο δήμο Μαλεβιζίου, για παράδειγμα, μαθαίνω πως υπήρχε η ανάγκη ( όπως και σε όλους τους δήμους την καλοκαιρινή περίοδο) να προσληφθούν υδρονομείς για τις ανάγκες της άρδευσης της περιοχής. 

Συνήλθε λοιπόν δια περιφοράς το δημοτικό συμβούλιο, πάρθηκε λόγω του κατεπείγοντος η απόφαση και για 6 υδρονομείς στην περιοχή του δήμου, κατατέθηκαν 7 αιτήσεις. Προσελήφθησαν οι 6 από αυτούς οι οποίοι όπως μαθαίνω, τρεις εξ αυτών, ήταν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό του Μενέλαου Μποκέα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές!

Πιθανότατα να τηρούν όλες τις προϋποθέσεις για να προσληφθούν, δεν αντιλέγω, από την άλλη βέβαια δεν παύει να εκπέμπει ένα μήνυμα παλαιοκομματισμού, που θέλουμε να ξεχάσουμε, ειδικά όταν νέοι άνθρωποι μεταφέρουν νέο ήθος στα πολιτικά μας πράγματα και επίσης μας προκαλεί εντύπωση, πως με την ανεργία να βρίσκεται σε υψηλές ταχύτητες, για 6 θέσεις έστω και εποχικού χαρακτήρα, κατατέθηκαν μόνο 7 αιτήσεις! Με ενδιαφέρον περιμένω την απάντηση…

 

Να δούμε, αν υπάρξει απάντηση, αλλά πολύ αμφιβάλλουμε. Η τακτική του συγκεκριμένου Δήμου και του Δημάρχου του (που δείχνει να απεχθάνεται την κριτική όπως ο διάβολος το λιβάνι), συνοψίζεται στην εξής “αρχή”: Αφήστε τους να γράφουν, εμείς δεν απαντάμε σε τίποτε, κι ο κόσμος θα… ξεχάσει αυτά που διαβάζει!

Διαθέτει και Γραφείο Τύπου η συγκεκριμένη δημοτική αρχή, στο οποίο απασχολεί μια αρκετά έμπειρη δημοσιογράφο. Μαθαίνουμε μάλιστα πως ετοιμάζεται αυτές τις μέρες, να προσλάβει και δεύτερη. Αλλά το Γραφείο Τύπου το χρησιμοποιούν εκεί μόνο για να προβάλλουν τις “δραστηριότητες” του κ. Δημάρχου…

Διερωτάται κανείς: Πόσο “δημοκρατικές” και πόσο ηθικές είναι αυτές οι αντιλήψεις;

Ο καθένας βέβαια επιλέγει την τακτική του. Μόνο που εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιο “μαγαζάκι” όπου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει το “αφεντικό”, αλλά με ένα Δήμο που έχει να αντιμετωπίσει πολλά και σοβαρά προβλήματα και πρέπει να πορεύεται με απόλυτη διαφάνεια και με σεβασμό προς τους νόμους, αλλά και τους πολίτες.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ