Δεν είναι καιρός για μισόλογα!

Με απόλυτη αποφασιστικότητα και με μεγάλη σοβαρότητα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε απόψε τις κυβερνητικές αποφάσεις για τους εμβολιασμούς, που συνοδεύονται από συγκεκριμένα μέτρα.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ολοκληρώσει τις ανακοινώσεις ο Πρωθυπουργός, και άρχισαν τα… μισόλογα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης (με λίγες εξαιρέσεις). Υποτίθεται ότι τάσσονται κι αυτά υπέρ των εμβολιασμών, όμως ουσιαστικά κάποια τους υπονομεύουν!..

Όμως, ο κ. Μητσοτάκης δεν απευθύνθηκε απόψε μόνο στους νεοδημοκράτες. Τα μηνύματα που εξέπεμψε για την άμυνά μας απέναντι στον κορωνοϊό, αφορούν τους πάντες. Δεν κομματίζεται η πανδημία, δεν χτυπά τους οπαδούς συγκεκριμένων παρατάξεων. Βρίσκεται απέναντι στο σύνολο του πληθυσμού.

Εχουν λοιπόν υποχρέωση, οι επικεφαλής των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αν πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν τον Ελληνικό λαό συνολικά να προστατευθεί, να βγούν ανοικτά και να μιλήσουν καθαρά υπέρ των εμβολιασμών. Υποθέτουμε πως η Κυβέρνηση δεν έχει αντίρρηση να τους παραχωρήσει όλα τα αναγκαία μέσα ενημέρωσης, κρατικά και μη, ώστε κάθε κόμμα να στείλει το καθαρό μήνυμά του.

Ελπίζουμε, αυτό να γίνει, και μάλιστα άμεσα. Γιατί οι κίνδυνοι του κορωνοϊού, παραμονεύουν στο κάθε μας βήμα.

Σχολιαστής

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ