Χρυσοχοϊδης: Σύντομα θα ξανάρθω για τα δύσκολα

Μετά τις σημερινές συναντήσεις και συσκέψεις που είχε στο Ηράκλειο και αναφερόμενος στα πρόσφατα αιματηρά και θλιβερά γεγονότα που καταγράφονται στην περιοχή του Μυλοποτάμου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση, μιλώντας προς τους δημοσιογράφους:

Η Δημοκρατία έχει νόμους, η Ελευθερία έχει νόμους και οι νόμοι εφαρμόζονται και θα εφαρμοστούν από εδώ και πέρα με απόλυτα αυστηρό τρόπο, μέσα από ανασύσταση των επιχειρησιακών μας δυνάμεων.

Η νομιμότητα θα επιβληθεί και θα εφαρμοστεί για όλους! Ο λαός της Ελλάδας, ο λαός της Κρήτης έχουν ανάγκη από κοινωνική ειρήνη.

Θα είμαστε παρόντες μέχρι την οριστική εξάλειψη αυτών των φαινομένων αλλά ταυτόχρονα απαιτείται και η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, των τοπικών αρχόντων και των δημάρχων, της περιφέρειας, των πολιτικών έτσι ώστε να υπάρξει μία νέα αντίληψη στα πράγματα. Γιατί δεν είναι λεβεντιά το να αλληλοσκοτωνόμαστε. Δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα. Όλα αυτά είναι αρρωστημένα πράγματα μιας άλλης εποχής.

Σε λίγες μέρες θα ξανάρθω, και θα βρεθώ όχι μόνο στον Μυλοπόταμο  αλλά και τη Μεσαρά, το δύσκολο κομμάτι θα το γυρίσω όλο.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ