Άξιος διάδοχος ο Θανάσης Κύρκος

Το μέχρι σήμερα αντιδήμαρχο Θανάση Κύρκο υποδεικνύουν ομόφωνα οι συνεργάτες του αποχωρούντος Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέοι Δρόμοι” που θα ασκήσει τα καθήκοντα της αντιπολίτευσης στη νέα δημοτική περίοδο. Στις αμέσως προσεχείς ημέρες θα συνεδριάσει η δημοτική ομάδα για να εκλέξει και επισήμως το νέο επικεφαλής της.

Ο Θανάσης Κύρκος είναι ένας νέος και άξιος άνθρωπος. Αυτοδιοικητικό “παιδί” του Κώστα Μαμουλάκη, ο οποίος από την πρώτη περίοδο της δημαρχίας του τον ξεχώρισε και του ανέθεσε πολλές υπεύθυνες θέσεις.

Όπου κι αν υπηρέτησε ο Θανάσης Κύρκος, πέτυχε πράγματα σημαντικά. Είναι πολύ μεθοδικός, σοβαρός, εργατικός και εύστροφος. Διαθέτει κι ένα άλλο προσόν που δυστυχώς ελάχιστοι διαθέτουν: Είναι εξ ολοκλήρου αφοσιωμένος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Επειδή τυγχάνει να τον γνωρίζουμε καλά, είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως πρόκειται για άριστη επιλογή.

Αυτό που επίσης γνωρίζουμε, είναι πως ο Θανάσης Κύρκος αναλαμβάνει τα ηνία της δημοτικής παράταξης σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία. Μετά από μια εκλογική ήττα, και μετά από πολλές αποχωρήσεις στελεχών.

Πρέπει να εργαστεί σκληρά για την επιβίωση και την ανανέωσή της. Αν τον εμπιστευθούν πραγματικά τα στελέχη των “Νέων Δρόμων”, ο Θανάσης Κύρκος θα πετύχει πολύ σύντομα σημαντικά πράγματα. Με πρώτο, την άσκηση σωστής, δίκαιης και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κ.Τ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ