Άσφαιρα τα πυρά κατά της δημοκρατικής ομαλότητας

Μόνο θλίψη προκαλούν στη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, τα πρόσφατα απογοητευτικά και αηδιαστικά γεγονότα, που υποτίθεται ότι αποδίδονται στον… Κουφοντίνα. Όσο λίγα κι αν είναι τα άτομα που τα προκαλούν, όσο ελάχιστη μειοψηφία κι αν αποτελούν, αποσπούν την προσοχή μας.

Παρακολουθούμε το φανατισμό, την υπερένταση και τον παραλογισμό των ομάδων που, φορώντας κουκούλες οι περισσότεροι, αλλά και βολικές για την περίσταση μάσκες κατά του κορωνοϊού οι υπόλοιποι, διαδηλώνουν στους δρόμους της πρωτεύουσας, με τα πανό και τα δυσνόητα συνθήματά που έχουν υιοθετήσει, προβάλλοντας παράνομα και αποκρουστικά αιτήματα. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι ακριβώς ζητούν, θέτοντας στην προμετωπίδα του “αγώνα” τους έναν αιμοσταγή τρομοκράτη. Κι αυτό περιπλέκει ακόμα περισσότερο το θολό τοπίο μέσα στο οποίο κινούνται.

Βλέπουμε τα αποτελέσματα των τραμπουκισμών στους οποίους επιδίδονται οι πιο ακραίοι από αυτούς, με επιθέσεις σε πολιτικά γραφεία, με τοποθέτηση αυτοσχέδιων βομβών, με μολότοφ εναντίον αστυνομικών, με καταστροφές σε μηχανήματα τραπεζών, με “καταδρομικές” άνανδρες επιθέσεις…

Όλα αυτά τα τραγελαφικά γεγονότα, που απορρέουν από μια ανεξήγητη καταστροφική μανία, στην ουσία πολλαπλασιάζουν την αντιπάθεια της πλειοψηφίας των πολιτών απέναντι στις έκνομες αυτές ενέργειες και τα αψυχολόγητα ξεσπάσματα των λεγομένων “αντιεξουσιαστών”. Που με την αντικοινωνική συμπεριφορά και τα αξιοθρήνητα καμώματά τους, χαλυβδώνουν την πίστη του κόσμου στη δημοκρατία, το κράτος δικαίου και την έννομη τάξη.

Κανένας πολίτης σήμερα δεν εκφοβίζεται από αυτές τις αθλιότητες, που γίνονται μπούμεραγκ και στρέφονται άμεσα κατά των υπονομευτών της ομαλότητας και των συμφερόντων της κοινωνίας.

Ο μόνος προβληματισμός πλέον, αφορά στο τί θα απογίνουν οι φανατικότεροι από τους εκτροχιασμένους αυτούς υπηρέτες και θιασώτες της ανωμαλίας, όταν οι πάντες τους στρέφουν την πλάτη…

Και η μόνη οργή από αυτό το κατάντημα, προκαλείται από κάποιους κομματικούς ινστρούχτορες,  που φανερά ή κρυφά προσπαθούν οι δύσμοιροι, να αποκομίσουν μικροπολιτικά οφέλη από αυτό τον ξεπεσμό, ενώ βέβαια είναι “καμμένοι από χέρι”!

“ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ