Αρέσουν πολύ τα φώτα στον Αλέξανδρο Καραμανλή

Ο γιος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή φρόντισε προσωπικά φέτος, για τον στολισμό του σπιτιού τής Ραφήνας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο γιος τού πρώην πρωθυπουργού είχε φέτος το γενικό πρόσταγμα στο σπίτι και δημιούργησε μια πολύ ευχάριστη γιορτινή εικόνα.

 

Ο μπαμπάς Κώστας και η μαμά Νατάσα Καραμανλή άφησαν σχεδόν εξ ολοκλήρου τον στολισμό του δέντρου στον Αλέξανδρο, που έδειξε έντονο ενδιαφέρον.

Ο Αλέξανδρος έβαλε χιλιάδες φωτάκια και στο δέντρο, αλλά και στις γωνιές του σπιτιού, παντού όπου αυτό γινόταν, ενώ δεν του γλίτωσε ούτε η αυλή. Άλλωστε, τα διδυμάκια Καραμανλή φέτος δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις και οι γονείς τους τους κάνουν όλα τα χατίρια.

Τα παιδιά είναι κλεισμένα στο σπίτι, έχουν πολύ διάβασμα και ακόμη περισσότερη αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι με το σχολείο και τις πανελλαδικές, μετά το πολύμηνο lockdown. Για να ανέβει λοιπόν η ψυχολογία, το σπίτι πρέπει να είναι όμορφο, ζεστό και φιλόξενο. Γι’ αυτό και τα διδυμάκια, με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο φυσικά, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους κι έλαμψε ολόκληρη η «πρωθυπουργική γειτονιά».

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ