Αρχίζει η μάχη των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ

Έντονο πολιτικό ενδιαφέρον προβλέπεται ότι θα έχουν οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεξαχθούν πανελλαδικά στις 24 Οκτωβρίου. Ήδη έχουν αρχίσει να υποβάλλονται υποψηφιότητες, ενώ τα μέλη της παράταξης φροντίζουν για την έγκαιρη ανανέωση των κομματικών ταυτοτήτων τους.

Στο Ηράκλειο η “μάχη” αυτή θα έχει και έντονο προσωπικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι υποψηφιότητες για τη ΝΟΔΕ και γενικώς τα κομματικά όργανα της παράταξης θέτουν γνωστές και σημαντικές προσωπικότητες.

Η αρχή έγινε με τον σημερινό Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλη Καρκανάκη, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη δημοσιοποίησε, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την απόφασή του να διεκδικήσει την ανανέωση της θητείας του.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι υποψηφιότητα Προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου θέτει και ο κ. Στράτος Μαγκουσάκης, που είναι τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ στο Νομό Ηρακλείου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης.

Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Καρκανάκη

Ο κ. Βαγγ. Καρκανάκης

 

Στην σχετική ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, αναφέρει τα εξής:

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ &
μια ειλικρινής ΥΠΟΣΧΕΣΗ
Είναι πολλοί οι εκλεκτοί συμπολίτες που επικοινωνούν μαζί μου τις τελευταίες μέρες, απευθύνοντας μου το ερώτημα εάν θα διεκδικήσω μια δεύτερη θητεία στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου, ενόψει των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών του Οκτωβρίου. Τους ευχαριστώ όλους θερμά για το ενδιαφέρον τους, αλλά και για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου εκφράζουν. Τους ευχαριστώ επίσης για την σθεναρή στήριξη τους στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο ο Ελληνικός λαός έχει αναθέσει την μεγάλη ευθύνη για την διακυβέρνηση της χώρας.
Οφείλω να τονίσω σήμερα, με την ευκαιρία της επικείμενης εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας, ότι από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντα του Προέδρου της ΝΟΔΕ, είχα και έχω την αμέριστη συμπαράσταση του συνόλου των στελεχών, μελών και φίλων του κόμματος μας.
Μαζί πορευτήκαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, μέσα σε ένα αδιατάρακτο και δημιουργικό κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας. Μαζί δώσαμε νικηφόρες μάχες στις εκλογικές αναμετρήσεις και επικοινωνήσαμε το προγραμμα της παράταξης μας προεκλογικά. Μαζί συνεχίσαμε, στηρίζοντας μαζικά και αποφασιστικά την Κυβέρνηση μας και τον άξιο Πρωθυπουργό μας Kyriakos Mitsotakis.
Πάντα μέσα στα πλαίσια που ορίζει το Καταστατικό μας και σε αγαστή συνεργασία με τους βουλευτές του κόμματος στο Νομό μας, διατηρούμε την Νομαρχιακή μας Οργάνωση, καθαρό και αποτελεσματικό δίαυλο επικοινωνίας της Κυβέρνησης μας με την τοπική κοινωνία.
Εκπροσωπήσαμε τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ παντού, με σεμνότητα και αξιοπρέπεια. Αγωνιστήκαμε αποτελεσματικά για την προβολή και στήριξη των αποφάσεων και θέσεων της Κυβέρνησης μας, πιστεύοντας ακράδαντα ότι αποτελεί σήμερα τη μοναδική ελπίδα και εγγύηση για την πρόοδο και προκοπή της χώρας.
Ακόμη και στην δύσκολη περίοδο της κοινωνικής αποστασιοποίησης που επέβαλε ή παγκόσμια υγειονομική κρίση της πανδημίας, καταφέραμε μέσω των τηλεδιασκέψεων και των διαδικτυακών μας δράσεων, να διατηρήσουμε την μεταξύ μας τακτική επικοινωνία και ενημέρωση.
Το ενδιαφέρον και οι εκδηλώσεις αυτές προς το πρόσωπό μου από τους συντοπίτες, αλλά και κυρίως η δική μου ανεξάντλητη διάθεση προσφοράς, θεωρώ ότι μου επιτρέπουν – αν όχι μου επιβάλλουν- να ζητήσω την ανανέωση της εμπιστοσύνης των μελών της ΝΔ, για μια ακόμη θητεία στο τιμόνι της Διοικουσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου του κόμματος μας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και να συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνη σας, με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο για το κοινό καλό της παράταξης μας, του τόπου μας, της χώρας μας.
Σας καλώ να συμμετέχουμε μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η Νέα Δημοκρατία ανήκει στα μέλη της.

 

Η υποψηφιότητα του Στρ. Μαγκουσάκη

O κ. Στρ. Μαγκουσάκης

 

Οπως έγινε γνωστό, ο  Στράτος Μαγκουσάκης, τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ στο Νομό Ηρακλείου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, θα είναι υποψήφιος για την προεδρεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου, προσδίδοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ο Στράτος Μαγκουσάκης, πέρα απο την κομματική του δραστηριότητα, έχει και πλούσια συνδικαλιστική δράση, ως πρόεδρος της ένωσης ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων Κρήτης, ενώ παράληλλα διαθέτει εμπειρία και στον πρωτογενή τομέα ως επικεφαλής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου  Μύρωνα.
Σε δημοσίευμα σχετικό με την υποψηφιότητά του, αναφέρονται τα εξής:
Η υποψηφιοτητα του 42χρονου στελέχους της ΝΔ για τη προεδρεία της οργάνωσης στο Νομό Ηρακλείου ανατρέπει τους συσχετισμούς και δημιουργεί νέα δεδομένα στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου. 
Πηγές αναφέρουν οτι ο Στράτος Μαγκουσάκης έχει ήδη προχωρήσει και στις πρώτες επαφές για τη συγκρότητηση του επιτελείου των στενών συνεργατών του. Έχει δε κερδίσει την εκτίμηση και την υποστήριξη σημαντικών στελεχών της Ν.Δ στο Ηράκλειο και φαίνεται ότι οι υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητας του θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση στην Ν.Δ στο Νόμο μας.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content