Άψογες οι διαδικασίες των εμβολιασμών

Είναι αλήθεια πως εμείς εδώ, στην Ελλάδα, έχουμε συνηθίσει στην ανοργανωσιά, ακόμη και στα πιο σοβαρά ζητήματα. Κι όταν κάπου διαπιστώσουμε τάξη και σωστή οργάνωση, αισθανόμαστε σαν να ανακαλύψαμε την… Αμερική.

Έτσι περίπου αισθάνονται τις τελευταίες μέρες, όσοι εμβολιάζονται για τον Covid19. Mένουν κατάπληκτοι από τη σωστή οργάνωση και άψογη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων.

Ίσως είναι η πρώτη φορά, που οι Έλληνες πολίτες προσέρχονται σε υγειονομικές υπηρεσίες με απόλυτη άνεση και τάξη. Χωρίς να ταλαιπωρούνται σε ουρές. Χωρίς να μουρμουρίζουν οι ίδιοι ή να ακούνε τη μουρμούρα των άλλων. Αλλά εξυπηρετούνται τάχιστα, από χαμογελαστούς και ευγενικούς γιατρούς και νοσοκόμες, που είναι άριστα καταρτισμένοι στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Οφείλεται αυτό στον σωστό προγραμματισμό που γίνεται, αλλά και στην σωστή οργάνωση. Το θετικό τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει. Και αποβαίνει σε όφελος των πάντων!

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι να λειτουργούμε, όχι μόνο στους εμβολιασμούς, αλλά παντού, σε όλα. Και στον τόπο μας να μην αποτελεί εξαίρεση από τον κανόνα η τάξη, αλλά η αταξία!

Σχολιαστής

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ