Αμετακίνητος ακόμη ο βράχος μέσα στο δρόμο!

Θα θυμάστε, υποθέτω, τον τεράστιο βράχο που τον περασμένο Μάρτιο αποκολλήθηκε από τις πολλές φετινές βροχές, και έπεσε πάνω στο οδόστρωμα, ευτυχώς χωρίς να πλακώσει κανένα περαστικό, στο δρόμο που οδηγεί από τους Παρανύμφους προς τις Τρείς Εκκλησιές.

Στις 30 Μαρτίου του 2019 κάναμε την πρώτη δημοσίευση για το θέμα, που συνοδευόταν από σχετική φωτογραφία.

Έ, λοιπόν, αν θέλετε το πιστεύετε, αν δεν θέλετε όχι, ο βράχος εξακολουθεί ακόμη και σήμερα, να βρίσκεται αμετακίνητος, στην ίδια ακριβώς θέση!

Ούτε ο οικείος Δήμος, ούτε η Περιφέρεια Κρήτης φρόντισαν να τον απομακρύνουν, ή έστω να τον μετακινήσουν εκτός οδοστρώματος…

Το μονο που έκαναν, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που μας έστειλαν σήμερα αναγνώστες της “Νέας Δράσης”, ήταν να τοποθετήσουν πινακίδες δίπλα στο βράχο, οι οποίες υποτίθεται πως προειδοποιούν τους οδηγούς ότι ο δρόμος εκεί… στενεύει (λες και δεν το βλέπουν από μόνοι τους εκείνοι).

Σαν αστείο φαίνεται, όμως η περίπτωση είναι πάρα πολύ σοβαρή. Δείχνει, αν μη τι άλλο, την αδιαφορία αλλά και την αδυναμία της Αυτοδιοίκησης να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της. Εκτός κι αν ο συγκεκριμένος βράχος, της πέφτει “πολλά βαρύς”!

Για των λόγων μας το αληθές, παραθέτουμε και το αναγκαίο σημερινό φωτογραφικό υλικό που έφθασε στα γραφεία της “Νέας Δράσης”.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ