Ακλόνητος στη θέση του ο στύλος!

Στις 12 Μαίου, μετά από καταγγελίες αναγνωστών μας, είχαμε δημοσιεύσει ένα σχόλιο συνοδευόμενο από φωτογραφίες, για την άθλια κατάσταση που υπήρχε σε  ένα δρόμο της περιοχής των Γουβών, που εξυπηρετεί ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα καταλύματα και σπίτια.

Καταμεσίς του δρόμου υπήρχε ένας στύλος της ΔΕΗ, που κανείς δεν φρόντισε να απομακρύνει, ενώ το οδόστρωμα είχε ανασκαφεί και οι σκόνες έπνιγαν τη γύρω περιοχή.

Πέρασε ένας μήνας, και η κατάσταση στο συγκεκριμένο δρόμο των Γουβών είναι ίδια και… χειρότερη! Ο στύλος εξακολουθεί να βρίσκεται στην ίδια θέση, στη μέση του δρόμου δηλαδή, και το μόνο που έκανε ο Δήμος Χερσονήσου (που προικοδοτήθηκε με αρκετά εκατομμύρια ευρώ από την Κυβέρνηση για να αποκαταστήσει τις ζημιές από τις πλημμύρες), ήταν να τοποθετήσει ένα πλαστικό “φράκτη”, μετατρέποντας το δρόμο με “καραγκιόζ μπερντέ”!

Το… “διαχωριστικό” που τοποθετήθηκε από το Δήμο Χερσονήσου!

Ερωτούμε λοιπόν το Δήμαρχο Χερσονήσου και καλό μας φίλο κ. Γιάννη Σέγκο: Είναι εικόνα αυτή τουριστικής περιοχής; Τι θα περιγράφουν οι ξένοι επισκέπτες μας, όταν επιτέλους έρθουν με το καλό; Το στύλο που βρίσκεται καταμεσίς του δρόμου; Ή το πλαστικό “διακοσμητικό” που τοποθετήθηκε για να συμπληρώσει την εικόνα του αίσχους;

Παρακαλούμε τον Δήμαρχο Χερσονήσου να ασχοληθεί προσωπικά με το συγκεκριμένο δρόμο (ξέρει πολύ καλά πού βρίσκεται) και να αποκαταστήσει αυτές τις απαράδεκτες ασχήμιες!

Σχολιαστής

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ