Δεν άντεξε τελικά ο άτυχος ντελιβεράς

Μεγάλη και δικαιολογημένη είναι η συγκίνηση για τον άτυχο 27χρονο Δημήτρη Παπαδάκη που είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν από τέσσερις μήνες, εργαζόμενος ως “ντελιβεράς”, όταν το δίκυκλό του συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο άτυχος νέος εξέπνευσε χθες, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και τους συναδέλφους του. Δεν πρόλαβε μάλιστα να δει το παιδί του που κυοφορεί η σύζυγός του… Η κηδεία του γίνεται σήμερα στις 11 το πρωί από την εκκλησία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στις Πατέλες.

Συγκινητική, πρέπει να πούμε, ήταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα και η συμπαράσταση των συναδέλφων του, που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον βοηθήσουν, με προσφορά αίματος, εράνους, κλπ.

Η τραγωδία αυτή, μας δίδει την ευκαιρία να απευθυνθούμε προς όλους όσοι εργάζονται ως διανομείς φαγητών. Και να τους παρακαλέσουμε να προσέχουν περισσότερο, κατά την εργασία τους. Να μην τρέχουν, και να οδηγούν με μεγάλη προσοχή στους δύσκολους δρόμους μας.

Αλλά και τα αφεντικά τους, πρέπει να ρίξουν πολύ νερό στο κρασί τους. Να μην πιέζουν τους υπαλλήλους τους “να κάνουν γρήγορα” και με αστραπιαία ταχύτητα τα δρομολόγιά τους. Μόνο έτσι θα περιοριστούν τα ατυχήματα στο επικίνδυνο αυτό επάγγελμα…

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content