Περιμένουμε δυναμική αντίδραση!

Δεν μας αρέσουν οι ακραίες τοποθετήσεις, ούτε οι φανατισμοί, ούτε οι φθηνοί εντυπωσιασμοί. Αλλά, ειλικρινά, μας σηκώνεται η τρίχα ακούγοντας ότι το υπουργείο του κ. Γαβρόγλου, ο οποίος (αλοίμονο!) είναι και εκπαιδευτικός ο ίδιος, έθεσε εκτός διδακτέας ύλης της Γ΄ Λυκείου το κεφάλαιο του Παύλου Μελά και του Μακεδονικού Αγώνα!

Αυτό, λυπούμαστε πολύ, αλλά υπερβαίνει τα όρια της εθνικής μειοδοσίας και μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ως ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και της Ιστορίας της!

Δεν περιμένουμε βέβαια επίδειξη “ευαισθησίας” από πλευράς Γαβρόγλου, Τσίπρα και λοιπών “δημοκρατικών δυνάμεων”, με μια έστω αναδίπλωση και ακύρωση αυτής της ελεεινής και τρισάθλιας απόφασης. Ούτε την παραίτηση του Πάνου Καμμένου περιμένουμε, αυτός έχει από καιρό ξεπουλήσει τα πάντα.

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης περιμένουμε. Και την θέλουμε κάθετη και δυναμική.

Πάνω απ’ όλα όμως περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει ο Ελληνικός λαός, στο σύνολό του. Πώς θα αντιδράσουν οι Έλληνες πατριώτες, που βλέπουν να πυκνώνουν τα μαύρα σύννεφα πάνω απ’ την Ελλάδα!

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content