Μας λιώνουν, όπως έλιωναν το χρυσάφι…

Μαύρο χιούμορ, κατάμαυρο, έχουν τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ γύρω από τους απατεώνες που, όλα τα χρόνια της κρίσης, εκμεταλλεύονταν τον πόνο και τις ανάγκες των φτωχών ανθρώπων, και τους καταλήστεψαν, αφαιρώντας τους για ένα κομμάτι ψωμί, ό,τι πολυτιμότερο διέθεταν σε χρυσό, ασήμι, κλπ.

Βλέπουμε λοιπόν να κάνουν παρέλαση μπροστά στις κάμερες, δικηγόροι “περιωπής” και άλλοι “ιθύνοντες”, προβάλλοντας την… αθωότητα των πελατών τους, και προσβάλλοντας τη νοημοσύνη του κόσμου.

Κανονικά, θάπρεπε όλοι αυτοί οι μπαγαπόντες, να τύχαιναν ανάλογης μεταχείρισης. Αλλά, όπως έχει καταντήσει σήμερα η χοντροπετσιασμένη κοινωνία μας, τους αφήνουμε ανεμπόδιστους, να μας προκαλούν. Αποδεικνύοντας πως η μεν “νοημοσύνη”μας, έχει καταπέσει στο ναδίρ, η δε ανοχή μας έχει φθάσει στα ύψη!

Όλοι αυτοί οι χυδαίοι, όπως έλιωναν τα χρυσά και ασημένια κοσμήματα και τα έκαναν “τούβλα” για παράνομη εξαγωγή, έτσι έχουν βάλει στο χυτήριό τους και λιώνουν την έννοια του δικαίου, της ηθικής αλλά και της λογικής, χωρίς την παραμικρή αντίδραση…

Κ.Τ.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content