Η κοροϊδία για το νέο δικαστικό μέγαρο

Πληροφορούμαστε ότι την ερχόμενη Τρίτη 27 Νοεμβρίου θα γίνει σύσκεψη στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδακη για το πολυσυζητημένο και χρονίζον θέμα της ανέγερσης του νέου δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου. Μάλιστα  η σύσκεψη, στην οποία έχουν προσκληθεί από τον αντιπεριφειάρχη η Εισαγγελία Πρωτοδικών, η Εισαγγελία Εφετών η Πρόεδρος Εφετών, η Πρόεδρος Πρωτοδικών και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, συγκαλείται μετά από σχετικό έγγραφο που απέστειλε το Υπουργείο Μεταφορών με το οποίο ζητά τις προτάσεις των συναρμόδιων φορέων για το κτηριολογικό.

Λυπούμαστε που το λέμε, αλλά, δυστυχώς, οι κύριοι στο υπουργείο, πάνε να μας “δουλέψουν” για μια ακόμα φορά, και μάλιστα επειδή διανύουμε μια μακρά προεκλογική περίοδο.

Τί πάει να πεί δηλαδή, ότι “ζητούν τις προτάσεις των συναρμοδίων φορέων για το κτηριολογικό”; Μήπως δεν ξέρει το υπουργείο Μεταφορών, όπως και το υπουργείο Δικαιοσύνης, τα προβλήματα που υπάρχουν, χρόνια τώρα, στο υπάρχον δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου; Τί καινούργιο θέλουν να μάθουν δηλαδή; Τί έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που ασχολήθηκαν με το ίδιο θέμα;

Ακόμη και η ταμπέλα που τοποθέτησαν πριν από χρόνια για να μας υπενθυμίζει ότι εκεί είναι ο χώρος ανέγερσης του νέου δικαστικού μεγάρου, έχει παλιώσει και σκουριάσει…

Είναι παλιά και πολύ αμαρτωλή ιστορία, αυτή με το “νέο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου”, ο χώρος του οποίου έχει γίνει υπαίθρια χωματερή ή έχει επανειλημμένως καταληφθεί από τσιγγάνους και άλλων λογιών καταληψίες. Και είναι ντροπή η πολιτεία να εμπαίζει, τόσα χρόνια τώρα, μια ολόκληρη περιοχή όπως είναι το Ηράκλειο!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content