Ένα κτίριο επικινδύνως ετοιμόρροπο!

Σαν δαμόκλειος σπάθη κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των περαστικών, το επικινδύνως ετοιμόρροπο κτίριο της φωτογραφίας μας, που βρίσκεται σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους του Ηρακλείου, την οδό Αγίου Μηνά, απέναντι ακριβώς από το ΙΚΑ.

Χρόνια τώρα έχει εγκαταλειφθεί από τους ενοίκους του και, απλώς, αναμένει την ώρα που… θα καταρρεύσει! Δεν χωρεί καμία αμφιβολία πως θα καταρρεύσει, αφού γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη, ή μάλλον στην ατυχία του.

Είναι από τα κτίρια που έχουν κηρυχθεί ως διατηρητέα, αλλά κανείς, ούτε οι ιδιοκτήτες του, δεν ενδιαφέρονται να το διατηρήσουν. Αντιθέτως, διακαής επιθυμία τους είναι η τελική πτώση του, που όπως βλέπουμε, δεν θα αργήσει… Το ερώτημα είναι, ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕΙ πέφτοντας!

Ένα άλλο, εύλογο ερώτημα είναι: Ποιός θα αναλάβει την ευθύνη, αν ένα μέρος ή το όλο κτίριο καταπλακώσει κάποιον ή κάποιους από τους αμέριμνους περαστικούς;

Επειδή ούτε ο Δήμος Ηρακλείου, ούτε κανείς άλλος ενδιαφέρεται για το σοβαρό αυτό πρόβλημα, απευθυνόμαστε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Ηρακλείου και ζητούμε την άμεση παρέμβασή του, πριν είναι πολύ αργά!

Κ.Τ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content