Τι είπε o Ηλίας Μαμαλάκης για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε

Ο Ηλίας Μαμαλάκης παρόλο που εργάστηκε για πολλά χρόνια ως υψηλόβαθμο στέλεχος οικονομικών σε πολυεθνικές εταιρίες, μετά από αρκετές εμπειρίες, τελικά τον κέρδισε η μαγειρική και γύρω στα σαράντα του χρόνια, ασχολήθηκε με τη γαστρονομία.

Ο ίδιος έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μετά την παρουσίαση των βραβευμένων εκπομπών «Στην Κουζίνα Ολοταχώς» και «Μπουκιά και Συχώριο».

Ο Ηλίας Μαλαλάκης παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που είχε πριν λίγο καιρό και τον ταλαιπώρησε. Όπως εκμυστηρεύτηκε και ο ίδιος, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση στο βλέφαρό του αριστερού ματιού του.

«Έκανα βλεφαροπλαστική στο αριστερό μάτι. Όχι για λόγους αισθητικής, αλλά γιατί είχα μια πτώση που έπρεπε να διορθωθεί. Δεν έβλεπα πολύ καλά, όταν ήμουν καθιστός και έβλεπα τηλεόραση. Κουραζόταν το μάτι και έπεφτε το βλέφαρο. Έχουν περάσει 15 – 17 μέρες που έχω κάνει την επέμβαση. Έχω αναρρώσει, έχω βγάλει τα ράμματα και όπου να’ ναι θα φύγει και το πρήξιμο. Είναι μια εγχείρηση που κράτησε 2,5 με 3 ώρες με μέθη».

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ