Οι γίγαντες της προϊστορίας έρχονται… στο Κοκκίνι Χάνι!

Πολλά χρόνια πριν τους ανθρώπους, κοντά στα 230 εκατομμύρια χρόνια, κατοικούσαν στη Γη οι δεινόσαυροι, τα πιο μεγάλα ζώα που έχουν καταγραφεί ποτέ! Ποιοι ήταν, όμως, οι δεινόσαυροι; Πώς ζούσαν; Για ποιο λόγο εξαφανίστηκαν;

Ελάτε να μεταμορφωθούμε σε παλαιοντολόγους, να σκάψουμε στον πάγο και να ανακαλύψουμε τα πιο γνωστά προϊστορικά ζώα. Ο Τυρανάσαυρος Ρεξ μαζί με τους υπόλοιπους γίγαντες θα μας ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο για να εξερευνήσουμε τον κόσμο τους και να ανακαλύψουμε πολλά από τα μυστικά τους. Γρήγορα όμως! Πριν το μεγάλο ηφαίστειο εκραγεί…!

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου (5.00 – 6.00μμ & 06.30 – 7.30 μμ), στον φιλόξενο χώρο του Αλέξεις, Κέντρο Ειδικό Θεραπειών στο Κοκκίνι Χάνι (Γεωργίου Σεφέρη). Το κόστος συμμετοχής είναι στα 12€. Η κράτηση είναι απαραίτητη στο τηλ. 6973 415 331, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των συμμετεχόντων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Οι Μουσειακές Βαλίτσες είναι εργαστήρια μουσειακής αγωγής, που σχεδιάζονται για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, προωθώντας τις βασικές αρχές της μουσειακής αγωγής και ενθαρρύνοντας το βιωματικό παιχνίδι με τον πολιτισμό. Τα παιδιά εξερευνούν διαθεματικά και διεπιστημονικά τα μουσεία και τις συλλογές τους με αφορμή αντιπροσωπευτικά δείγματα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Κάθε είδους μουσεία ζωντανεύουν στα μάτια των παιδιών μέσα από το παιχνίδι με τα αντικείμενα.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ