Η Ρίκα Διαλυνά θυμάται τα αστεία με το Λάμπρο

Για τις αστείες στιγμές που πέρναγε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα μίλησε η ηθοποιός Ρίκα Διαλύνα σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso.

Πιο συγκεκριμένα η Ρίκα Διαλυνά εξομολογήθηκε πως από όλους τους συναδέρφους με τους οποίους συνεργάστηκε η ίδια ξεχώριζε τον αξέχαστο Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Είχε μια άλλη αριστοκρατική ποιότητα από τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Βέβαια, πάνω στη σκηνή όταν παίζαμε, μας άφηνε κάποια σεξουαλικά υπονοούμενα με φωτογραφίες που μας έδειχνε. Θυμάμαι, έπρεπε να πάω στο γραφείο του για να πάρω κάποιες φωτογραφίες που θα έδειχναν υφάσματα. Πάω και μου δείχνει πορνό φωτογραφίες. Φεύγω τρέχοντας, αρχίζει τα γέλια και μου φωνάζει «πού πας, έλα να πάρεις τις κανονικές φωτογραφίες», περιέγραψε η Ρίκα Διαλυνά.

Τέλος, μιλώντας για την προσωπική της ζωή η Ρίκα Διαλυνά αποκάλυψε πως δε κοίταξε ποτέ άλλον άντρα όσο ήταν παντρεμένη με τον πρώτο και με τον δεύτερο της σύζυγό. «Σιχαίνομαι τις εφήμερες σχέσεις, είπε χαρακτηριστικά».

Υπενθυμίζουμε πως η Ρίκα Διαλυνά παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο στον καθεδρικό Ναό της Νέας Υόρκης το 1954. Ηταν ο Νίκος Παπαδάκος, ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Ελληνικής ομογένειας στην Αμερική με τον οποίο απέκτησε μια κόρη και πέρασαν δέκα χρόνια μέχρι να χωρίσουν φιλικά.

Το 1983 έκανε έναν δεύτερο γάμο με τον Έλληνα εφοπλιστή Νίκο Χρυσικόπουλο, ο οποίος κράτησε μέχρι και το 2017 που τους χώρισε ο χαμός του.

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ