Η επιστροφή του… ασώτου Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Δύο περίπου εβδομάδες μετά την ανακοίνωση-«βόμβα» του ANT1, έφτασε η στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο Πρωινό και επανασυνδέθηκε τηλεοπτικά με την Φαίη Σκορδά, σε ένα δίδυμο γνώριμο στους τηλεθεατές. Η εκπομπή ξεκίνησε με την Φαίη Σκορδά να μπαίνει αργά στο τηλεοπτικό πλατό και να στέκεται μπροστά στο τραπέζι. Τότε έκανε την εμφάνισή του ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος την πλησίασε. Οι δυο τους με χαμόγελα, συνομίλησαν αλλά οι τηλεθεατές δεν άκουσαν τι είπαν, καθώς η μουσική έπαιζε δυνατά.

Στη συνέχεια μπήκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος ακούστηκε να λέει: «Μαμά! Μπαμπά». «Σίγουρα δεν θα ξαναφύγεις;», ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον Γιώργο Λιάγκα, με την Φαίη Σκορδά να δίνει πάσα για διαφημίσεις.

Μετά τις διαφημίσεις ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Φαίη: Καλώς επέστρεψες! Καλοστέριωτος!
Γιώργος: Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Να δούμε πόσο θα μας φτουρήσει αυτή τη φορά. Εσύ καλά;
Φαίη: Μια χαρά.
Γιώργος: Πώς τα φέρνει η ζωή ε;
Φαίη: Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ.
Γιώργος: Ανοίξαμε έναν επαγγελματικό κύκλο μαζί με αυτήν την εκπομπή πριν από 10 χρόνια που στήσαμε τότε στο Mega. Την φέραμε στον ΑΝΤ1 3 χρόνια μαζί και τη συνεχίζεις 4 χρόνια μόνη σου με πολύ μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια και τώρα ξαναενωνόμαστε. Θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και αυτή είναι η εκπομπή που άνθισα τηλεοπτικά. Αυτό που κάνουμε εμείς τώρα είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό για τα δικά μου δεδομένα.
Φαίη: Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μια αμηχανία, μας ξέρετε…
Γιώργος: Σήμερα συναντιόμαστε με την Φαίη…
Φαίη: Τόσο κοντά…

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ