Ανδρέας Μικρούτσικος: Σαν το παλιό, καλό κρασί…

Ο Τζέι είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από το σπίτι του «Big Brother». Αυτό αποφάσισε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το τηλεοπτικό κοινό και μάλλον αυτή η απόφαση δεν προκάλεσε έκπληξη.

Κατά τ’ άλλα αυτό το Live τα είχε όλα και με το παραπάνω. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πλέον μπορεί να παρουσιάσει ριάλιτι μέσω τηλεδιάσκεψης καλύτερα από έναν παρουσιαστή που θα βρίσκεται στο πλατό. Οι ατάκες του πέφτουν σαν βροχή, η ματιά του είναι κάτι παραπάνω από διεισδυτική και η ικανότητά του να «αδειάζει» ό,τι νιώθει «λίγο» είναι τουλάχιστον μαγική. «Ο Big Brother είναι εκπομπή του πρωτοκόλλου…» είπε και ελάλησε και πόσο δίκιο είχε.

Στο δεύτερο live του «Big Brother» όλα ήταν πιο ξεκάθαρα. Ο ρόλος του παρουσιαστή, η πραγματική κατάσταση μέσα στο σπίτι και το πόσο πολύ μπορεί να γίνει άγριο ριάλιτι ο «Μεγάλος Αδελφός». 

 

Ο Χάρης Βαρθακούρης μετά από πολλές, από ατελείωτες πρόβες μπήκε πολύ δυναμικά στο πλατό, μόνο που μπήκε δεύτερος. Η εντυπωσιακή έναρξη με την είσοδο του Ανδρέα ήταν χαρακτηριστική. Η εμπειρία του σε συνδυασμό με την τηλεοπτική γοητεία που ασκεί στα πλήθη ήταν αρκετά για να καταλάβεις τις διαφορές των παρουσιαστών παλαιάς κοπής με τους πιο «φρέσκους». 
Ο Ανδρέας ανατρέπει ακόμη και τα δεδομένα. Αυτά που νομίζεις ότι δεν αλλάζουν, ότι δεν μετακινούνται. Αυτά που θεωρείς τετελεσμένα αλλάζουν με τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει. Όταν μία παίκτρια, η Αννα – Μαρία δήλωσε πως επιθυμεί να μην παραμείνει μέσα στο σπίτι και ζήτησε από τον κόσμο να συνδράμει ώστε να αποχωρήσει, ο Ανδρέας έβαλε την δική του τρικλοποδιά και η Κρητικιά παίκτρια βρέθηκε να προσπαθεί να πείσει τον κόσμο με μαντινάδες να την βοηθήσει να παραμείνει εντός.
Στην «ανάκριση» της Σοφίας ο παλιός καλός Ανδρέας αναδύθηκε από την καρέκλα του. Φλέρταρε με χιούμορ, στρίμωξε εύκολα την παίκτρια όταν της αποκάλυψε πως διαπίστωσε πως κάθε μέρα ‘εξολόθρευε’ κι έναν ή μία συμπαίκτρια. Ουσιαστικά της χρέωσε στρατηγική και πολύ σωστά έκανε.
Big Brother | Στη Hot Seat με την Σοφία | 04/09/2020

Ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν πολύ καλύτερος από το πρώτο live, είχε δουλέψει αρκετά τις αδυναμίες του, ήταν ζωηρός αλλά δεν είναι ούτε Μικρούτσικος μέχρι στιγμής ούτε ο παρουσιαστής αυτός που θα κάνει την μεγάλη διαφορά. Εχει όμως τηλεοπτική εντιμότητα και προσπαθεί.

 

 

 

Πρώτο Θέμα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ