Σασμός: Ο Μαθιός καταρρακώνεται—Η εξέλιξη που ταράζει το χωριό
Η σειρά “Σασμός” που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει στους δέκτες μέσα από το νέο πρόγραμμα του Alpha αλλά τίποτα δεν θα είναι ίδιο για τους κεντρικούς ήρωες. Και αν στην αρχή ο Φραγκιαδάκης δεν πιστεύει πως η Καλλιόπη έκανε τον φόνο, η καπετάνισσα του εξιστορεί βήμα βήμα τι συνέβη στο ιατρείο και έτσι συλλαμβάνεται.

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει ότι σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι λέει ψέματα για να σώσει τον Μαθιό, τα όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν απόλυτα με τον τρόπο που έγινε ο φόνος και ο αστυνόμος δείχνει να πείθεται. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης καταφεύγει στη στήριξη της Στέλλας ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. «Θα σαπίσει στη φυλακή, αλλιώς θα πάει από το δικό μου χέρι» της απαντά η Αργυρώ, που είναι έξαλλη με τους Σταματάκηδες, γιατί έντυσαν ξανά στα μαύρα την οικογένεια της.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανώλη. Λίγο αργότερα όμως, που μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, τον βρίσκει και έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του. Ο Μανώλης πάντως έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει την Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content