Σασμός: Μεγάλη ανατροπή στον δεύτερο κύκλο – Τι θα συμβεί στη Βασιλική
Με ανυπομονησία περιμένουν οι τηλεθεατές τη δεύτερη σεζόν του «Σασμού».

Ενώ ο πρώτος κύκλος έκλεισε με τη σύλληψη του Μαθιού από τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη για τον φόνο του Άγγελου, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για άλλα απρόοπτα που θα δούμε στη δραματική σειρά του Alpha και θα ανατρέψουν τις ισορροπίες.

Όπως είχε δηλώσει ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο συγγραφέας του βιβλίου, ένα πρόσωπο που θα έπρεπε να είχε «φύγει» πολύ νωρίτερα από το σενάριο είναι η «Βασιλική», ο χαρακτήρας που υποδύεται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Ωστόσο, αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό, που οι συντελεστές αποφάσισαν να της δώσουν μια παράταση.

«Ενώ στο πρώτο κομμάτι του βιβλίου, η Βασιλική πεθαίνει, έπρεπε να την κρατήσουμε. Έπρεπε, γιατί είναι ένας ισχυρός ήρωας και να το πω και πιο απλά, μπακαλίσικα, το κέρδισε με το “σπαθί” της. Και με την ερμηνεία της, αλλά ταίριαξε και με τον Δημήτρη Λάλο, είναι σαν κανονικό ζευγάρι. Τους αγάπησε αμέσως ο κόσμος, τους ήθελε μαζί. Δεν είναι ότι κάνουμε το χατίρι του κόσμου, αλλά κάνουμε αυτό που πρέπει», είχε δηλώσει ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Ωστόσο, η Βασιλική δεν θα παραμείνει στον δεύτερο κύκλο μέχρι το τέλος, αφού θα δολοφονηθεί. Αν και τα spoilers ήθελαν να «πέφτει» από το όπλο της Καλλιόπης, τελικά ο φονιάς της είναι άλλος.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του TiVi, την Καλλιόπη θα σκοτώσει ο Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος θέλει απεγνωσμένα εκδίκηση και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πληγώσει τον Μαθιό. Έτσι, εισβάλλει στο σπίτι της Βασιλικής και τη δολοφονεί εν ψυχρώ.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο Μαθιός βρίσκεται στη φυλακή, κρατούμενος για τη δολοφονία του Άγγελου. Μόλις μάθει πως η γυναίκα της ζωής του είναι νεκρή, καταρρέει μέσα στο κελί. Όλοι στο χωριό είναι σοκαρισμένοι και αδυνατούν να πιστέψουν την τραγική είδηση. Πώς θα αντιδράσει ο γιος της, Νικηφόρος;

protothema.grΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ