Και ηλεκτρικό διπλοκάμπινο 4Χ4 των 24.000 ευρώ
Ένα pickup με ταπεινές προδιαγραφές και άκρως ελκυστική προσιτή τιμή, καθιστά την απόκτηση ενός ηλεκτροκίνητου διπλοκάμπινου εφικτή.

Αν και τα πρώτα ηλεκτροκίνητα pickup έχουν ήδη περάσει στη γραμμή παραγωγής, ελάχιστα από αυτά απευθύνονται ή έστω πρόκειται να απευθυνθούν σε έναν κοινό θνητό. Κι αυτό γιατί πέρα από τις πληθωρικές προδιαγραφές τους και τις πολλά υποσχόμενες δυνατότητές τους, διαθέτουν και μια άπιαστη για τους περισσότερους τιμή.

Δεν ισχύει το ίδιο για το ηλεκτροκίνητο δημιούργημα της Kandi America, η οποία αποκάλυψε το προσιτό σε όλα τα επίπεδα K32. Ένα κλασικό διπλοκάμπινο pickup με δύο ηλεκτροκινητήρες, κίνηση στους τέσσερις τροχούς και συσσωρευτές ηλεκτρικής ενέργειας 20,7 ή 50 kWh.

Στη πρώτη περίπτωση, η αυτονομία του ηλεκτροκίνητου pickup περιορίζεται στα 96 χιλιόμετρα, ενώ στη δεύτερη ξεπερνά τα 240 χιλιόμετρα.

Σε ό,τι αφορά στην ισχύ των δύο ηλεκτροκινητήρων, τα 42 kW ή αν προτιμάτε οι 57 ίπποι δεν προκαλούν δέος, με δεδομένη ωστόσο την άμεση απόδοση της ισχύος εξασφαλίσουν αξιοπρεπείς επιδόσεις.

Όπως και να έχει το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του ηλεκτροκίνητου pickup είναι το ταμπελάκι της τιμής του, μιας και 24.000 ευρώ αρκούν για να αποκτήσει κανείς ένα διπλοκάμπινο με τον τίτλο του μηδενικών ρύπων οχήματος.

 

 

 

Car and MotorΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content