Γιώργος Κιμούλης: Έκανε αγωγή στο ΣΕΗ – Ζητά να ακυρωθεί η διαγραφή του
Εξελίξεις στο θέμα της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ. Ο ηθοποιός προχώρησε σε αγωγή όσο αφορά την διαγραφή του από το Σωματείο και ουσιαστικά ζητά την ακύρωσή της.

Επιπλέον, αξιώνει και χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ.

Σημειώνεται, ότι έχουν κατατεθεί άλλες δύο αγωγές, από τον Φεβρουάριο, αναφορικά με την δήλωση της Ζέτας Δούκα σε τηλεοπτική εκπομπή. Οι νομικοί εκπρόσωποι αναμένεται να συναντηθούν προκειμένου να βρεθεί λύση και οι δύο πλευρές να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια.

«Τα ποσά είναι σχετικά»

«Τέλος της εβδομάδας θα κάνουμε διανομή στα ΜΜΕ την αγωγή για ακύρωση της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ, για να αποδείξουμε το αληθές των ισχυρισμών μας χωρίς υπεκφυγές. Ζητάμε αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ. Τα ποσά είναι σχετικά, ανάλογα με το πώς πλήττεται η προσωπικότητα και ο ψυχισμός του άλλου, αυτά είναι εγκλήματα κατά της προσωπικότητάς του. Δεν θυμάμαι το ποσό που ζητάμε αλλά είναι υψηλό», τόνισε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος.

«Είμαστε στο στάδιο που την Πέμπτη θα παρευρεθούμε στον διαμεσολαβητή και εκεί θα γίνει απόπειρα συμβιβασμού, μακάρι να μην είναι άκαρπη. Η ικανοποίηση έγκειται στον καθένα όταν βλέπει ότι πιάνει τόπο αυτό για το οποίο θεωρεί τον εαυτό του θιγμένο, προσβληθέντα και αδικημένο», πρόσθεσε.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content