Ελένη Βιτάλη: Διέκοψε τη συναυλία της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Ρόδου μεταφέρθηκε η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη, το βράδυ της Δευτέρας (25/7).

Η γνωστή ερμηνέυτρια, ενώ έδινε συναυλία στη Μεσαιωνική Τάφρο της Ρόδου, ένιωσε έντονους πόνους στη μέση και αποχώρησε.

Σε ανακοίνωση τους στο Facebook οι διοργανωτές εξηγούν τι συνέβη στη χθεσινή βραδιά και ζητούν συγγνώμη εκ μέρους της Ελένης Βιτάλη.

Ακολουθεί η ανάρτησή τους:

“Δυστυχώς δεν είναι τα πάντα προβλεπόμενα. Ο ανθρώπινος παράγοντας πάντα υπάρχει. Η κυρία Βιτάλη ενώ βρισκόταν επι σκηνής ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία. Με έντονους πόνους στην μέση ένιωσε πως θα σωριαζόταν επί σκηνής. Προτίμησε να αποχωρήσει, παρά να συμβεί κάτι τέτοιο. Πριν την συναυλία ήταν μια χαρά. Μας είπε ότι 40 χρονιά, είναι η πρώτη φορά που της συνέβη κάτι τέτοιο. Άλλωστε και για μας αυτή ήταν η τρίτη φορά που συνεργαστήκαμε με την κυρία Βιτάλη και όλα ήταν άψογα πάντα.
Ευχαριστούμε το νοσοκομείο Ρόδου για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Εμείς σαν διοργανωτές ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο που γέμισε το θέατρο μεσαιωνικής τάφρου.
Το ποιοι είμαστε νομίζω ότι ο περισσότερος κόσμος το γνωρίζει και το έχουμε αποδείξει τα τελευταία 10 χρόνια με τις δουλειές μας. Δυστυχώς όμως συμβαίνουν και τα απρόοπτα-ανθρώπινα.
Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας όποιος επιθυμεί μπορεί με το εισιτήριο της χθεσινής συναυλίας, να παρακολουθήσει δωρεάν κάποια από τις επόμενες εκδηλώσεις μας.
Επίσης ένα μεγάλο συγγνώμη εκ μέρους της κυρίας Βιτάλη για το χθεσινό συμβάν. Και όπως μας είπε, επιθυμεί κάποια στιγμή να έρθει για μια δωρεάν συναυλία στην Ρόδο, για τον κόσμο που την έζησε το συμβάν”, αναφέρει η δημοσίευση.


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ