Δωρεά αντί στεφάνου για τον Καραπάνο του Σασμού έκανε Ανωγειανός
Μία από τις σκηνές που συγκλόνισαν τους θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» το προηγούμενο διάστημα, ήταν ο θάνατος του «Βλάση Καραπάνου», τον οποίο υποδύθηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

H σκηνή με τον πυροβολισμό στον Καραπάνο, που θυσιάστηκε για τον γιο του θα μείνει αξέχαστη και ο θάνατος του διαβόητου κακοποιού που σε όλη του τη ζωή περίμενε να ανταμώσει με τον γιο του, καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό της επιτυχημένης σειράς.

Ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Σασμού, είναι και ο Μανώλης Πασπαράκης της ταβέρνας «ΑΕΤΟΣ» στα Ανώγεια, που θέλησε να… τιμήσει τη μνήμη του Βλάση Καραπάνου με μία συμβολική κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, ο ψήστης κατέθεσε 50 ευρώ για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Γνώσης της Ενορίας Αγίου Γεωργίου.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο Μανώλης Πασπαράκης δήλωσε ότι προχωράει πολύ συχνά σε τέτοιες ενέργειες, αφού αντί στεφάνων, προτιμά να δίνει χρήματα όπου υπάρχει ανάγκη. Ο κύριος Πασπαράκης τόνισε πως η ερμηνεία του Λάζαρου Γεωργακόπουλου τον συγκίνησε και του άρεσε ο τσαμπουκάς του Καραπάνου. «Με συγκίνησε ο χαρακτήρας του και ο τσαμπουκαλίστικος χαρακτήρας του, έτσι το σκέφτηκα και το έκανα, χαλάλι του», σχολίασε με χιούμορ και ειλικρίνεια.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ