Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πασίγνωστος τραγουδιστής πήγε να βιάσει χορεύτρια»
Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή μια αναφορά στην εκπομπή «Άντρες έτοιμοι για όλα» και ένα πλάνο που είδε με μία από τις χορεύτριες.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή Super Κατερίνα, ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής στο παρελθόν προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια από το μπαλέτο.

Όπως δήλωσε αρχικά: «Υπάρχει μια δραματική ιστορία, την οποία δεν την έχω πει ποτέ. Εγώ γενικά είμαι ανοιχτός άνθρωπος και μου εξομολογούνται διάφορα ανά καιρούς. Κάποια στιγμή, λοιπόν, μία χορεύτρια, ξένη, που δούλευε και με τον Φωκά, μου είπε για έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Εγώ έφτασα στα όριά μου, αλλά τότε άντε να βρεις το δίκιο σου. Τον ξέρουμε άπαντες. Είναι πασίγνωστος. Έκανε καταγγελία η κοπέλα».

«Μετά δυσκολίας, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης, μου το περιέγραψε το σκηνικό. Το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας. Όλα. Το #metoo είναι θέμα εποχής, τότε, αν το έλεγες ή θα σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι ή θα την είχαμε στείλει στη χώρα της. Η κοινωνία είναι ανέτοιμη, τα νεύρα μου όμως, ήταν έτοιμα. Τη ρώτησα αν ήθελε να το αναλάβω, αλλά μου είπε ότι έχει τη μάνα της και το παιδί της και δεν ήθελε και το σεβάστηκα. Ήταν σοκαρισμένη»,είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Πρώτο ΘέμαΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ