Αναβλήθηκε ο γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ λόγω κορωνοϊού
Χωρίς τον… κορωνοϊό λογάριαζαν τα ζευγάρια που είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν αυτό το καλοκαίρι και διοργάνωναν από μήνες τον γάμο των ονείρων τους.

«Όλοι οι γάμοι του Μαϊου που είχαμε αναλάβει να στολίσουμε έχουν ακυρωθεί και τώρα αρχίζουν να ακυρώνονται σταδιακά του Ιουνίου» λέει η Έμυ Ντρίζου, ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου στο Κολωνάκι.

Η ραγδαία εξάπλωση του ιού σε διεθνές επίπεδο, είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί και ο γάμος της Θεοδώρας Γλίξμπουργκ που επρόκειτο να γίνει τον Μάιο στις Σπέτσες.

«Η οικογένεια του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου ενημέρωσε τον ιερέα του Αγίου Νικολάου και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου όπου είχαν γίνει οι κρατήσεις, ότι ο γάμος αναβάλλεται. Δεν είπαν για πότε καθώς αυτή τη στιγμή ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν» λέει πηγή από τις Σπέτσες στο iefimerida. Για τον γάμο σχεδιαζόταν «απόβαση» γαλαζοαίματων στο νησί και εκατοντάδων καλεσμένων απο την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αναβολή ήταν αναπόφευκτη αφού ακόμα δεν είναι σαφές τι θα ισχύει τότε με τα περιοριστικά μέτρα και με τις αερομεταφορές.

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ με τη μητέρα της Άννα Μαρία

 

 

Πηγή: iefimerida.grΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content