Τί είπε η Μαίρη Χρονοπούλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η Μαίρη Χρονοπούλου τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία της που ουσιαστικά την έχουν καθηλώσει στο κρεβάτι.  Η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε για την κατάσταση της υγείας της,τον κορωνοϊό αλλά και τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου και συνέχισε: «Δεν μπορώ ούτε καθιστή να σταθώ. Εκανα εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και απέτυχε. Ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι φυσικοθεραπευτής, όμως τώρα με τον κορονοϊό δεν γίνεται να έρχεται».

Όσον αφορά την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης με τον κορωνοϊό αλλά και η χώρα μας είπε: «Αδιαφορώ για τον κορωνοϊό και δεν τον φοβάμαι. Γιατί να τον φοβηθώ; Ό,τι γίνει έγινε, τι να κάνουμε; Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον κόσμο με αυτόν τον φονικό ιό. Εύχομαι να σταματήσει αυτό το πράγμα, γιατί φοβάμαι ότι θα κρατήσει πολύ καιρό».

Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή της για τα όσα έγιναν από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κύματος του κορονοϊού στην Ελλάδα, αφού, όπως εξήγησε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν απόλυτα οργανωμένος γι’ αυτή την πανδημία.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πιο οργανωμένος από όλους τους ηγέτες. Απόλυτα οργανωμένος. Από όλο τον κόσμο η Ελλάδα έχει τους λιγότερους νεκρούς. Επίσης ο κ. Τσιόδρας είναι πολύ αξιόλογος», είπε στη Secret.

 

 

Πρώτο Θέμα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ