Περισσότεροι από 60.000 θεατές στις εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου

Έπεσε η αυλαία για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2021». Σε μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Δημοτικά Κηποθέατρα «Νίκος Καζαντζάκης», «Μάνος Χατζιδάκις» και στο Ανοικτό Θέατρο της Πύλης Βηθλεέμ από την 1 Ιουλίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2021 συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης του Ηρακλείου και κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα! 

Συνολικά παρουσιαστήκαν 148 εκδηλώσεις, αναμεσά τους Θεατρικές, Μουσικοχορευτικές και Παιδικές παραστάσεις, Συναυλίες, Κουκλοθέατρο, Θέατρο Σκιών, Παρουσιάσεις Βιβλίων κ.α. τις όποιες παρακολουθήσαν περισσότεροι από 60.000 θεατές

Θεατρικά και μουσικά σχήματα που παρουσίασαν τα έργα τους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις καθώς και στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, εμφανιστήκαν και στο Ηράκλειο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2021».

Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Θεατρικές ομάδες από ολόκληρο το νησί,  ντόπια μουσικά σχήματα, Παραδοσιακά εργαστήρια μουσικής και χορού είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου. Οργανώθηκαν 76 εκδηλώσεις, με τις περισσότερες να έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό,  ενώ σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης πραγματοποιήθηκαν επιπλέον 17 εκδηλώσεις.  

Η ανταπόκριση του κοινού για άλλη μια φορά ήταν μεγάλη.

Ραντεβού το καλοκαίρι του 2022!!!  

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content