Ντεκόρ στον “Σασμό” από την Ιστορία της Κρήτης

Ως ντεκόρ στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Σασμός» αναμένεται να χρησιμοποιηθεί η εντυπωσιακή έκδοση της Περιφέρειας : «Η Κρήτη στα βάθη των αιώνων» με χαρακτικά έργα απ’ όλο το νησί όπως, αρχαιολογικά-ιστορικά μνημεία, προσωπογραφίες επιφανών Κρητών, παραστάσεις ελιάς, αμπέλου κ.α.

Ο παραγωγός, η σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί της τηλεοπτικής σειράς εντυπωσιάστηκαν από το δώρο της έκδοσης που τους δόθηκε χθες το βραδι απο την Περιφερεια στην διάρκεια δείπνου.

Η επιμέλεια της έκδοσης φέρει την «σφραγίδα» του αείμνηστου καλλιτέχνη Τίτου Πετράκη, και όπως ανέφεραν οι συντελεστές του «Σασμού» είναι ένα πολύ σημαντικό αντιπροσωπευτικό υλικό της ιστορίας της Κρήτης μέσω της χαρακτικής τέχνης που εκείνοι αμέσως σκέφτηκαν να γίνει ντεκόρ στην σειρά.

Ο παραγωγός της σειράς Γιώργος Λίγγρης, η σκηνοθέτιδα Ζωή Φίλιππα, οι ηθοποιοί Κώστας Νικούλης (Πετρής) Εριέττα Μανούρης (Σεμίνα), όλοι οι συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς,μιλώντας με συνεργάτες του Περιφερειάρχη εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες στον κ. Αρναουτάκη για το δώρο και την φιλοξενία. Παράλληλα εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και προς όλους τους Κρητικούς για το ενδιαφέρον που τους περιβάλλουν στα γυρίσματα που πραγματοποιούν αυτό το διάστημα στο νησί μας.

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content