Επιτυχής η εκδήλωση της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας

Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου η ομιλία της ψυχολόγου κ. Ιωάννας Νιακάκη, με θέμα: «Επιτυχία για την μετέπειτα εξέλιξη της ζωής των εφήβων, είναι η βελτίωση της αυτοεκτίμησης και αυτοαντίληψης τους».1-134 Επιτυχής η εκδήλωση της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας

Η ομιλήτρια, Ψυχολόγος, Εκπαιδεύτρια και Συστημική οικογενειακή θεραπεύτρια, ανέλυσε με χαρακτηριστικά παραδείγματα τη μεγάλη σημασία που έχει για τους έφηβους, η στήριξη από το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον, για τη μετέπειτα εξέλιξή τους.
Την ομιλήτρια προλόγισε υπέροχα ο κ. Αντώνης Μεταξάκης, δικηγόρος, ενώ την όλη εκδήλωση συντόνισε η ζωγράφος και Πρόεδρος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας κ. Αννα Παπαχρονάκη.
Στο δεύτερο και τελευταίο μέρος της εκδήλωσης, χαρήκαμε τη μουσική και το τραγούδι του κ. Μάριου Ηλιάκη, μεταπτυχιακού φοιτητή στο τμήμα μουσικών σπουδών
του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μέσα από την εκδήλωση αυτή και με άλλες που θα ακολουθήσουν, η Ηράκλεια Πρωτοβουλία δίνει βήμα και σε νέους επιστήμονες που δραστηριοποιούνται σε διάφορα κοινωνικά και επιστημονικά θέματα να παρουσιάζουν στο ευρύ κοινό την εργασία τους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ