“ΑλλάΖω Σελίδα…από τη βιβλιοθήκη στο σπίτι”
Η Σακορράφειος Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας συμμετέχει στο πρόγραμμα: “ΑλλάΖω Σελίδα…από τη βιβλιοθήκη ↔ στο σπίτι” του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

 Το πρόγραμμα απευθύνεται για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους των Βιβλιοθηκών και των βιβλίων που αυτό το διάστημα βρίσκονται με τις οικογένειες τους στο σπίτι και αναζητούν δημιουργικές δράσεις για να περάσουν όμορφα τον χρόνο τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, με επίκεντρο πάντα το βιβλίο, τα οποία θα αποστέλλονται από τις Βιβλιοθήκες με e-mail σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν. Έτσι οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να τα υλοποιούν με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας τους στο σπίτι.

Η επικοινωνία με τη Σακορράφειο Βιβλιοθήκη θα γίνεται μέσω του e-mail : sakorrafeios1@gmail.com, στο οποίο θα δέχεται αιτήματα συμμετοχής στο πρόγραμμα, καθώς και τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για να δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα της Βιβλιοθήκης, αποδεικνύοντας την αμφίδρομη σχέση Βιβλιοθήκης ↔ σπιτιού.

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε αυτές τις μέρες, ίσως είναι μια ευκαιρία να αναρωτηθούμε, να αναζητήσουμε, να διερευνήσουμε, να ενημερωθούμε, να προβληματιστούμε και εν τέλει να ταξιδέψουμε μέσα από κάθε μορφής βιβλίο και δράση με συνοδοιπόρους τους δικούς μας αγαπημένους ανθρώπους.

ΑλλάΖΩ Σελίδα για μένα, για σένα, για τον κόσμο, τον πλανήτη, για όλους μας!

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content