Παρουσιάσθηκε το βιβλίο των ”Μυθοκρουσμένων”

Μια όμορφη βραδιά, στο κλείσιμο του Νοέμβρη(30 του μηνός), ζήσαμε στο θεατρικό σταθμό Ηρακλείου. Το βιβλίο των ”Μυθοκρουσμένων”, της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου, έβαλε τα καλά του, στολίστηκε και παρουσιάστηκε στο κοινό του Ηρακλείου.
Σε μια βραδιά γεμάτη από όμορφα λόγια, συγκίνηση, μουσική και οινομεζεδογευσία, ξεκίνησε το ταξίδι του βιβλίου: ”Εσπερινού Μυθοκρουσίες – Πεζοστράτια στον τόπο και στο χρόνο…όφου, όφου” για να κατακτήσει τις καρδιές σας.

Ευχαριστούμε τη δημοσιογράφο κ. Βασιλάκη Ελένη για την άψογη παρουσίαση. Ευχαριστούμε τους κεντρικούς παρουσιαστές του βιβλίου Ειρήνη Γαβριλάκη και Χαράλαμπο Φασουλά για τα εκπληκτικά κείμενά τους, το Χάρη Φασουλά με την παρέα του για τη μουσική επένδυση, τις μαθήτριες του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου για τα φαγητά που πρόσφεραν, το οινοποιείο Διαμαντάκη για τα κρασιά και τον Στέλιο Μανωλιούδη για την προσφορά του “Μαλβαζία Ράφτη”. Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του σχολείου μας κ. Αποστολάκη Εύα και το Σύλλογο διδασκόντων για τη στήριξη καθώς και την υπεύθυνη παιδαγωγικών θεμάτων κ. Πουλλά Ελένη, που εμπλουτίζει την Ομάδα με νέες ιδέες.

Ευχαριστούμε και όλους εσάς που ήρθατε να στηρίξετε την προσπάθειά μας.
Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε: Να χαιρόμαστε τη μάθηση μαζί με τους μαθητές μας. ” Ένα ταξίδι είναι η μάθηση και το ταξίδι είναι μάθηση. Και περισσότερο: είναι Παιδεία.”

Το ταξίδι συνεχίζεται. 

Γιατί…

Φύτεψε ‘να δεντρό στη γης

σπείρε και ας μη θερίσεις,

να ‘χει η ψυχή σου που σταθεί

όταν τα μάθια κλείσεις.

(Μαντινάδα του Γιάννη Βάρδα – Λυραρογιάννη)

Το βιβλίο μπορεί κάποιος να το προμηθευτεί στο Εσπερινό Γυμνάσιο Ηρακλείου (Δημοκρατίας 1) 18:00-22:00 από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Εσπερινού Γυμνασίου μέλη των Μυθοκρουσμένων και από τους Συντονιστές της ομάδας στα τηλέφωνα: Στέλιος Μανωλιούδης 6972027242, Ελένη Μπεζιρτζόγλου 6941665821, Μανόλης Αφραθιανα-κης 6972495025.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content