Διάλεξη της Κατερίνας Χατζάκη στο Πολύκεντρο

Η Ομάδα Εθελοντών Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου υπό την αιγίδα των Αντιδημαρχιών Εθελοντισμού – Πολιτισμού & Παιδείας διοργανώνει κύκλο διαλέξεων με τίτλο : Σκέψου τα  << πώς >>  και τα  << γιατί >>

Ειδικευμένοι επιστήμονες θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν στη διαχείριση ανθρώπινων σχέσεων και την αποτελεσματική επικοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό προσκαλείται το κοινό την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19.00  στο χώρο του Πολύκεντρου Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 2).

Ομιλήτρια θα είναι: η κυρία Κατερίνα Χατζάκη, Life & Business Coach, πιστοποιημένη ως ACC coach από τον International Coach Federation (ICF) Global και μέλος του ICF Greece που θα μιλήσει με θέμα << Αντιμετωπίζοντας την αναβλητικότητα μου >> .

Η Κατερίνα Χατζάκη σπούδασε Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στο Personal & Executive coaching σε πρόγραμμα του Kingstown College αναγνωρισμένο από τον ICF- International Coaching Federation. Είναι πιστοποιημένη ACC coach από τον ICF Global και μέλος του ICF Greece.

Η πολυετής εμπειρία της σε διευθυντικές θέσεις στον τραπεζικό τομέα ( με εξειδίκευση σε θέματα διαδικασιών και διαχείρισης κινδύνων ) και στα τουριστικά  καθώς και η πολύχρονη παρουσία της σε ομάδες αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, υπήρξαν σημαντικά εφόδια στη διαδικασία  ενδυνάμωσης και υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού και την οδήγησαν να ειδικευτεί σε  : life coaching , business coaching , executive & career coaching.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content