Το ΠΑΣΟΚ καθορίζει τη στρατηγική του προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΛΑΛ άναψε το “πράσινο φώς” για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, την οποία εισηγήθηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

   Το κλίμα ήταν ενωτικό και όλα τα στελέχη και μέλη του επισήμαναν την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής να αυξήσει τα ποσοστά του για να γίνει ο αντίπαλος προοδευτικός πολιτικός πόλος στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη ακόμη και να διεκδικήσει τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η αντιπαράθεση θα γίνει με τη ΝΔ προβάλλοντας το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για να καταστεί σαφής η εναλλακτική προοδευτική πρόταση του για τη χώρα.

   Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε απ’ όλους, εκλεγέντες βουλευτές, υποψήφιους και ηγετικά στελέχη να προχωρήσουν σε νέα πορεία στον λαό για να γίνει σαφές το πολιτικό μήνυμα του κόμματος.

    Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εισήγησή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το πολιτικό διακύβευμα που θέτει το κόμμα του, «απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες για να αποκτήσει η χώρα αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα μπορεί να αντιμετωπίσει ευθέως τη συντήρηση με προγραμματικό λόγο. Επενδύουμε στην ενότητα του λαού και όχι στον διχασμό, τον οποίο τροφοδοτούν για να επιβιώσουν οι ψηφιακές τους συμμορίες».

   

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content