Τί είπε ο Γιώργος Λογιάδης για τη συμμετοχή του στο “ΜέΡΑ25”

Με κεντρικό σύνθημα «Έχει φτάσει η ώρα οι πολίτες να πάρουμε στα χέρια μας τους θεσμούς της ΕΕ», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στις Βρυξέλλες, σε πανηγυρικό κλίμα, η εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων ευρωβουλευτών της “Ευρωπαϊκής Άνοιξης”, που μετέχουν στην πρώτη διεθνική εκλογική λίστα στην Ευρώπη.

Το ΜέΡΑ25, που είναι μέρος του πανευρωπαϊκού κινήματος DiEM25 και η ελληνική έκφραση της «Ευρωπαϊκής Άνοιξης», εκπροσώπησαν ως ομιλητές από την Ελλάδα, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Φωτεινή Μπακαδήμα, Έρικ Έντμαν και ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και συνιδρυτής του DiEM25 κ.Γιάνης Βαρουφάκης.

Στη λίστα των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΜέΡΑ25, συγκαταλέγεται και ο κρητικός, επιχειρηματίας και οικονομολόγος Γιώργος Λογιάδης, ο οποίος παρευρέθη στις Βρυξέλλες, με την ελληνική αποστολή, στην πανηγυρική παρουσίαση της “Ευρωπαϊκής Άνοιξης”.

Ο κ. Λογιάδης, μίλησε με θερμά λόγια τόσο για το MέΡΑ25 όσο και για τον Γιάνη Βαρουφάκη, που ηγείται όπως σημείωσε, μιας πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στην Ευρώπη.

“Θεωρώ, ως μακροοικονομολόγος, οτι το πρόγραμμα του MέΡΑ25 και του Γιάνη Βαρουφάκη είναι ένα άρτιο πρόγραμμα, ξεκάθαρο, σε όλους τους τομείς, την οικονομία, την πράσινη πολιτική κτλ, και θα πρέπει όλοι μαζί να ενεργοποιηθούμε – και οι πολίτες να μην απαξιώνουν το ευρωκοινοβούλιο –  γιατί οι συγκυρίες είναι δύσκολες για την Ευρώπη”, σημείωσε, προσθέτοντας “Είναι ένα καινούριο κίνημα, πολύ πρωτοποριακό, είναι ένας άλλος λόγος. Δεν έχει ξαναγίνει, σε ολόκληρη την Ευρώπη, ένας ευρωπαίος πολίτης να φτιάχνει ένα πανευρωπαϊκό κίνημα… Αυτό το bullying που έχει υποστεί η Ελλάδα και ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν το αξίζουμε, πρέπει να το αναποδογυρίσουμε και να δείξουμε οτι σαν Έλληνες είμαστε πρωτοπόροι”

 

Flashnews

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ