Στήριξη Μητσοτάκη στη Νίκη Κεραμέως μετά την απαράδεκτη λαϊκίστικη επίθεση Φίλη

Την στήριξή του στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για την επίθεση που δέχεται από τον Νίκο Φίλη όχι μόνο πολιτικά, αλλά και προσωπικά, εξέφρασε, κατά πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης -μέσω τηλεδιάσκεψης- του υπουργικού συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, μίλησε και ευρύτερα για τις επιθέσεις που έχουν δεχθεί και άλλα μέλη της κυβέρνησης, όπως η Δόμνα Μιχαηλίδου και η Λίνα Μενδώνη.

Υπενθυμίζεται ότι, μιλώντας στη Βουλή τις προηγούμενες ημέρες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, στα πλαίσια του καταστροφικού λαϊκισμού που ακολουθεί το κόμμα του, άσκησε σκληρή κριτική επί της υπουργού Παιδείας αναφορικά με το νομοσχέδιο για το Νέο Σχολείο, εμπλέκοντας μάλιστα και τα παιδιά της κυρίας Κεραμέως.

Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας έχει δύο μικρά παιδιά τα οποία, όπως σημείωσε, όταν μεγαλώσουν θα ακούσουν ότι η μητέρα τους «κατέσφαξε τουλάχιστον 20.000 18χρονα παιδιά από τα πανεπιστήμια».
Η Νίκη Κεραμεώς αντέδρασε, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της, ζητώντας να μην γίνονται αναφορές σε μέλη της οικογένειάς της.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content