Προτεραιότητα στον σχεδιασμό Αυγενάκη το Ηράκλειο και η Κρήτη

Δυο μέρες πριν τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, και μια ανάσα πριν τις εθνικές εκλογές το κλίμα και οι ρυθμοί στην Νέα Δημοκρατία παραμένουν ως είχαν: χαμηλοί τόνοι, προσήλωση στον στόχο και προσεγμένα βήματα ώστε το πρόγραμμα της γαλάζιας παράταξης να φτάσει και να «κερδίσει» κάθε Έλληνα πολίτη με λεπτομέρεια και σεβασμό.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται ήδη σε εγρήγορση, στο πλευρό των πολιτών με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα. Μόνο σήμερα, Παρασκευή, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Κορινθία, την Αρκαδία και την Αργολίδα.

Στο πλευρό του παραμένει διαρκώς ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης. Άλλωστε, μέρος της μεγάλης νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου αποδίδεται στον Γραμματέα, ο οποίος έχει καταφέρει να συντονίσει τον κομματικό μηχανισμό όλης της χώρας και να ενώσει όλους τους νεοδημοκράτες.

Προτεραιότητα στον σχεδιασμό του Γραμματέα παραμένει το Ηράκλειο και η Κρήτη. Εδώ και μέρες ο κ. Αυγενάκης, πιστός στο ενωτικό πνεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, δουλεύει διαρκώς για να δημιουργήσει ένα κλίμα ομοψυχίας και συνεργασίας στο νησί. Πηγές λένε ότι ο Γραμματέας της ΝΔ επικοινώνησε αμέσως με όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους και φυσικά όλους στον Δήμο Ηρακλείου.

Η 7η Ιουλίου θα βρει την Νέα Δημοκρατία πανέτοιμη να διεκδικήσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των Ελλήνων, και τον Ηρακλειώτη Βουλευτή και Γραμματέα έτοιμο να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του την επόμενη μέρα.​

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ